Slet din Holo Fridge-konto
Du kan permanent slette din konto og alle tilknyttede data direkte i appen:
- 1Åbn Holo Fridge → Profil → Konto
- 2Tryk på Slet konto
- 3Bekræft to gange — sletningen er øjeblikkelig og uigenkaldelig
Dette fjerner dit inventar, opskrifter, chathistorik, abonnementer og loginoplysninger.
Spørgsmål? E-mail support@holofridge.com
